tilefwno-karabatakis 2394 023113

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Απρίλιος 1966
Ο αξέχαστος πατέρας μου, Καραμπατάκης Βαγγέλης από το Σοχό Θεσσαλονίκης, είχε έρθει σε συμφωνία με την, τότε, διοίκηση της καπνοβιομηχανίας Καρέλια, για την αντιπροσώπευση των τσιγάρων της στην ευρύτερη περιοχή του Σοχού. Ένα μικρό κατάστημα τότε, έγινε κέντρο τροφοδοσίας τσιγάρων "ΚΑΡΕΛΙΑ". Χαμόγελο, τιμιότητα, εξυπηρέτηση και άριστες σχέσεις με όλους, ήταν τα ζητούμενα που έπρεπε να έχει ένας επαγγελματίας για να τον σέβονται όλοι, μου έμαθε ο πατέρας μου.Τον Μάρτιο του 1995 ο αείμνηστος πατέρας μου Βαγγέλης καραμπατάκης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, όμως, άφησε πίσω του κληρονομιά με αρχές και ένα βαρύ όνομα που έπρεπε να το ξεπεράσω.

Απρίλιος 1994
Ιδρύεται η νέα επιχείρηση "Καραμπατάκης Αθανάσιος". Ο γιος του Βαγγέλη, Σάκης Καραμπατάκης, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα με ιδιαίτερο ζήλο αυτό που κάνει. Το Μάρτιο του 1998, η εταιρεία "ΚΑΡΕΛΙΑ"  αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται, και μας παραχωρεί όλη την επαρχία Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, για την διανομή των προϊόντων της. Νέο κατάστημα λοιπόν, κατάστημα με έδρα τον Λαγκαδά, πλέον και προμηθεύουμε τα προϊόντα μας καθημερινά σε 200 και πλέον πελάτες. Τιμιότητα, εξυπηρέτηση, καθαρό χαμόγελο και άριστες σχέσεις, μας ανοίγουν το δρόμο για μία άψογη συνεργασία και μας καθιερώνουν στη συνείδηση των πελατών σαν έναν από τους πιο αγαπητούς προμηθευτές του. 

Μάιος 2013
Μετά από 15 χρόνια στο Λαγκαδά με διακίνηση τσιγάρων αποφασίζουμε να αναβαθμίσουμε την επιχείρηση μας με νέα προϊόντα. Γινόμαστε πλέον "Karampatakis Team". Νέες εγκαταστάσεις, νέα προϊόντα, νέοι προμηθευτές, νέοι πελάτες, νέο στοίχημα! Διανομές, τροφοδοσίες περιπτέρων, ψιλικών, σουπερμάρκετ. Με νέο όραμα να προσφέρουμε τα προϊόντα μας τον πελάτη στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς προσφέροντας του την δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος. Η δεκαπεντάχρονη παρουσία μας, η μοναδικότητα, τα ελληνικά προϊόντα και οι ξεχωριστές τιμές μας τοποθετούν ψηλά από την αρχή στη συνείδηση των πελατών. Αυτοί είμαστε εμείς. Η  "Karampatakis Team". Η ομάδα που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον γιατί όλοι τους χρειαζόμαστε όλους. Με καθημερινά δρομολόγια στην επαρχία λαγκάδα αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ταχύτατα. Ένα κατάστημα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί τις κοντινές περιοχές λειτουργώντας και σαν cach and carry. Με 150 και πλέον προμηθευτές, σε εμάς θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

 Δεκέμβριος 2021
Αλλάζουμε εγκαταστάσεις και, πλέον, σε ένα οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων με μία αποθήκη 800 m ξεκινάμε δυναμικά! Νέα όνειρα, νέες συνεργασίες με απώτερο σκοπό την σωστή λειτουργία της επιχείρησης μας.
Ο χρόνος που έρχεται θα είναι συναρπαστικός για όλους μας!

Η "Karampatakis Team".
Η Ιωάννα, ο Πέτρος, ο Σωτήρης, η Χριστίνα, ο Βασίλης, ο Μπάμπης και ο Σάκης είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να σας εξυπηρετήσουν. Αυτοί, είναι η  "Karampatakis Team". Με χαμόγελο,τιμιότητα και άριστες σχέσεις είναι δίπλα σας με όλους τους τρόπους, υποστήριξη, επικοινωνία και ενημερώσεις μέσω viber, messenger και instagram με μηδέν χρόνο αναμονής! Μας ξέρετε με τα μικρά μας ονόματα γιατί έτσι είμαστε εμείς, μία ομάδα. Η Στέλλα, ο Γιάννης, ο Θεοδόσης, η Έλενα, ο Αργύρης, η Όλγα είναι μερικοί από τους πελάτες μας. Εμείς έτσι τους ξέρουμε κι εμείς,με τα μικρά τους ονόματα. Αυτά γράφουμε στα κιβώτια των παραγγελιών τους γιατί τους θεωρούμε πάνω απ’ όλα δικούς μας ανθρώπους που μας στηρίζουν και κερδίζουν! 

Έλα κι εσύ, στην  "Karampatakis Team"
Δωρεάν Αποστολή
ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2394 023113
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00-16:00